Auto verzekeren in het weekend

Zodra een automobilist een auto heeft aangeschaft en deze heeft overgeschreven op zijn of haar naam is diegene verplicht om minimaal een WA-verzekering af te sluiten. Afhankelijk van bijvoorbeeld uit welk jaartal de auto komt, kan er ook gekozen worden om de auto uitgebreider te verzekeren. Maar hoe zit dit in het weekend en buiten kantooruren?

Buiten de kantooruren zijn de meeste assurantiekantoren gesloten. Hierdoor kan het soms voor een klant lastig zijn om in het weekend bijvoorbeeld een verzekering af te sluiten. Niet erg bevorderlijk voor je klantvriendelijkheid en service graad. Maar gelukkig zijn daar het internet en de technologische ontwikkelingen voor van toepassing.

In het weekend kan vaak de aanvraag nog niet worden beoordeeld, maar u kunt wel de klant voorzien van een voorlopige dekking. Dit is de periode tussen de aanvraag en beoordeling. De klant is direct verzekerd, tevreden met uw service en zal een positieve ervaring hieraan overhouden.

Ook in de apps van Assurantie Apps is het mogelijk voor uw klant om aanvragen te doen. Via verschillende bouwstenen voor in de app kan er bijvoorbeeld een formulier worden opgesteld voor de klant om een autoverzekering aan te vragen, ook in het weekend. Ook via een website van Assurantie Apps is dit gemakkelijk en snel af te handelen voor een klant. En zoals al eerder aangegeven speelt dit een grote rol in de klanttevredenheid als u ook in het weekend service kunt leveren zonder dat u daar zelf verplicht voor aanwezig hoeft te zijn op kantoor.

Benieuwd wat een eigen app voor uw kantoor kan betekenen? Vraag vandaag nog een gratis test app aan of bekijk onze website!