pushberichten

De voordelen van Assurantie Apps

Vereenvoudig klantcommunicatie

Klanten hebben snel en makkelijk toegang tot hun persoonlijke klantmap, met de daarbij horende polisvoorwaarden. Via de klantmap hebben uw klanten altijd en overal inzage in de verzekeringen die zij bij u hebben afgesloten en kunnen zij eenvoudig communiceren met hun adviseur. PDF-formulieren zijn direct beschikbaar, net zoals schadeformulieren en de groene kaart.

De persoonlijke klantmap wordt gefaseerd ontwikkeld en uitgerold. Afhankelijk van het type systeem / leverancier komt deze klantmap beschikbaar.

Momenteel hebben wij koppelingen met de volgende partijen:

Mobiel schade melden

Schade kan in alle gevallen altijd en direct gemeld worden via de app, zowel via de telefoon als tablet. Daarbij kunnen ook foto’s worden toegevoegd aan de schademelding, zodat in één melding zowel tekstueel als visueel duidelijk is waar de schade om gaat. De app bevat twee soorten schadeformulieren, namelijk:
  • Een zogenaamd kort formulier welke door middel van foto’s gevuld kunnen worden
  • Een uitgebreid SAF formulier

Deel informatie snel en eenvoudig via pushmeldingen

Wilt u snel iets belangrijks melden aan uw klanten? Ontdek de kracht van het verzenden van pushberichten. Hierbij ontvangt uw klant een kort tekstbericht op het scherm van de telefoon, zelfs wanneer de gebruiker de applicatie niet open heeft staan.

Denk bijvoorbeeld aan een reminder over de reisverzekering, vlak voordat de vakanties beginnen. U bereikt iedereen direct en eenvoudig! Daarnaast vestigt u de attentie weer op uw applicatie.

Benieuwd of een app relevant kan zijn voor uw kantoor?
Plan geheel gratis een demogesprek in of probeer een gratis test app!