Gisteren extreme regenval, binnenkort de eerste herfststorm?

De vakantieperiode in Nederland is inmiddels al weer even voorbij. Na deze mooie en warme zomer moet u er waarschijnlijk nog niet aan denken, maar de herfst staat alweer voor de deur. Misschien herinnert u zich nog de grote herfststorm die vorig jaar in september plaatsvond? Niet alleen ontstond er veel overlast door deze storm, ook waren er veel schadegevallen: schade aan auto’s, vliegende dakpannen, omgevallen bomen en schades aan schuttingen.

Stormschade? Laat uw klanten eenvoudig schade melden via uw eigen app!

Na een storm staat de telefoon vaak roodgloeiend bij een assurantiekantoor. U en uw collega’s moeten deze dagen alle zeilen bijzetten om de schademeldingen te verwerken. Overwerken en het eventueel inzetten van extra personeel is vaak noodzakelijk. Toch kan het proces van schade melden veel sneller en efficiënter. Met een eigen app van Assurantie Apps kunnen uw klanten gemakkelijk en snel schade doorgeven. Foto’s kunnen toegevoegd worden zodat er geen onduidelijkheid ontstaat over de schade. Zelf krijgt u deze schademelding via de mail in pdf-bestand binnen. Dit scheelt niet alleen veel tijd voor u, maar ook voor uw klanten.

Bereid uw klanten voor op een naderende storm

Wanneer u eenmaal een eigen Assurantie App heeft kunt u bij belangrijk nieuws of wijzigingen pushberichten versturen naar uw klanten. Zij zien dit bericht gelijk wanneer ze op hun telefoon kijken. Stuur een dag voor de storm een reminder over het eenvoudig schade melden via de app. Plaats daarnaast een checklist in de app waarmee uw klanten de stormschade kunnen beperken. Waar u via e-mail slechts een deel van uw klanten bereikt, bereikt u nu iedereen direct en eenvoudig!

Vraag direct een gratis test app aan!