Maak een vliegende start in het nieuwe CMS

Afgelopen maand stond in het teken van de uitrol van het nieuwe CMS. Maandenlang ontwikkelen, testen, evalueren en nog meer ontwikkelen heeft tot een vernieuwd CMS geleid met een compleet nieuwe look & feel. In dit blogartikel leggen we alle voordelen van het nieuwe CMS uit, geven wij verschillende tips over hoe u optimaal gebruikmaakt van het nieuwe CMS en geven wij een kijkje in het proces van de ontwikkeling van het nieuwe CMS.

Alle voordelen van het nieuwe CMS

Met de vernieuwde navigatiebalk navigeert u snel naar alle functionaliteiten en instellingen. Daarbij heeft u altijd inzicht in het laatste nieuws en nieuwe functies. Met de nieuwe look & feel krijgt u ook gelijk inzicht in gebruikersstatistieken. Dat maakt het voor u nog eenvoudiger om uw interne communicatie te optimaliseren. Komt u er niet helemaal uit met bijvoorbeeld het publiceren van een nieuw formulier? Geen zorgen! Bij ieder onderdeel vind je een directe link naar het betreffende artikel op ons helpcenter. Op ons helpcenter vind u een overzicht van al onze bouwstenen, onze actuele openingstijden en kunt u eenvoudig contact opnemen met onze Service afdeling. Ons toegewijde team staat altijd paraat om u te ondersteunen en eventuele vragen te beantwoorden.

Het nieuwe CMS is zo ontworpen dat het volledig responsive is. Dat houdt in dat het nog makkelijker is om app- of websitecontent te beheren ongeacht welk apparaat u gebruikt. De grootste vernieuwing hierbij is dat u dit nu eenvoudig via uw mobiele telefoon kan beheren. U heeft hiermee altijd toegang tot content- en gebruikersbeheer en het versturen van berichten. Dit maakt het nog makkelijker om te communiceren met de gebruikers van de app, waar u ook bent. Natuurlijk kent het nieuwe CMS nog veel meer voordelen. Nieuwsgierig? Bekijk dan snel onze product-update video.

Vier tips voor de overstap naar het nieuwe CMS

Om de overstap naar het nieuwe CMS zo soepel en snel mogelijk te maken, geven wij vier tips:

  • Stel het nieuwe CMS in als bookmark/favoriet bij uw browser. Zo opent u automatisch het nieuwe CMS: https://cms.businessapps.nl;
  • Informeer collega’s die de app ook beheren over het nieuwe CMS. Op die manier stimuleren u elkaar om het nieuwe CMS te gebruiken en kunt u elkaar helpen;
  • Komen jullie er samen toch niet uit? Schroom dan niet om contact op te nemen met ons Helpcenter. Zij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden;
  • Neem de tijd om het nieuwe CMS te leren kennen. U zult altijd wel moeten wennen aan een nieuw systeem. Door het gewoon te ervaren zult u het CMS snel genoeg onder de knie hebben.

De ontwikkeling van het nieuwe CMS

Vorig jaar hebben we als Business Apps ons 10-jarig bestaan gevierd en met een CMS dat net zo oud was, vonden wij dat het de hoogste tijd was om te vernieuwen. De wereld blijft veranderen  en ook wij gaan mee in vernieuwende ontwikkelingen. De ontwikkeling van het nieuwe CMS bestond uit verschillende fases waarin (onderdelen van) het CMS, meermaals en door verschillende groepen werd getest. Zo heeft ons eigen team en een pilotgroep klanten het nieuwe CMS getest. Met deze verschillende testfases konden we in de ontwikkelfase het CMS optimaliseren. Na de pilot met diverse klanten is het nieuwe CMS succesvol in fases uitgerold. Het CMS is nu voor iedereen beschikbaar!

Wij hopen dat u ook snel de overstap maakt om zo uw klanten nog beter te bereiken. Bent u benieuwd naar hoe ons vernieuwde CMS eruitziet? Bekijk dan hier de lanceringsvideo of ervaar het direct zelf in het vernieuwde CMS!