Assurantie Contentservice

Onze contentservice, gebruikt u hem al?

Wilt u uw app gebruikers eenvoudig up-to-date houden met assurantie gerelateerde content? Wij bieden content voor twee doelgroepen: de particulier en zakelijke klant. Dankzij deze contentservice hebben gebruikers van uw app elke week nieuwe artikelen om te lezen en blijft uw app up-to-date!

Waaraan u kunt denken bij assurantie gerelateerde content
Bij assurantie gerelateerde content moet u denken aan artikelen over hoe u bijvoorbeeld een verzekering afsluit voor uw huisdier. Maar ook artikelen gericht op verzekeringen rondom vakanties. Bijvoorbeeld over het reizen tijdens corona, de kleine lettertjes van uw reisverzekering en het kiezen van een reisverzekering. Naast vakanties en huisdieren wordt er ook diverse content gedeeld over bijvoorbeeld de stijging van huizenprijzen, wat er te regelen valt bij langdurige ziekte, verzekeringen rondom een grote verbouwing en nog veel meer!

Op deze manier wordt er veel verschillende content gedeeld, zit er altijd voor iemand relevantie informatie bij en is uw app altijd up-to-date en vernieuwend voor uw app gebruikers.

Maakt u al wel gebruik van de app maar nog niet van onze contentservice?
Neem dan snel contact op!