Waarom een responsive website uw app niet kan vervangen

Om te beginnen is het goed om te weten dat een app en een website twee verschillende doeleinden hebben. Een website is vooral ingericht voor nieuwe klanten en een app is ingericht voor bestaande klanten. Daarnaast zitten er nog meer verschillen tussen de functionaliteiten van een app en een website.

Functionaliteiten

Met het gebruik van de app van uw assurantiekantoor beschikt u over meer functies om klanten te bereiken. Door middel van pushberichten en pop-up meldingen zijn klanten die over de app van uw assurantiekantoor beschikken direct op de hoogte van recente ontwikkelingen van het assurantiekantoor. Een website beschikt niet over deze functionaliteiten. Klantcommunicatie is erg belangrijk voor assurantiekantoren waardoor een app voor hen erg nuttig is om betrokken te zijn met het assurantiekantoor.

Verschillende content

Daarnaast plaatst u in een app andere informatie dan op de website van uw assurantiekantoor. Wanneer nieuwe of potentiële klanten opzoek zijn naar een assurantiekantoor, bezoeken zij de website om een indruk te krijgen van het assurantiekantoor of het zoeken van de contactgegevens. Overige informatie zoals activiteiten, formulieren en beeldmateriaal kunt u het best in de app van uw assurantiekantoor plaatsen, omdat potentiële klanten dit niet doelbewust op de website zoeken.

Interesse in een eigen app voor uw assurantiekantoor? Vraag dan een gratis test app aan!