Assurantie trends

Waarom is een eigen app succesvol?

In deze tijden van digitalisering kunnen we er eigenlijk niet meer omheen. Het zal dus ook niet de eerste keer zijn dat u nadenkt over een digitale oplossing voor uw kantoor. De oplossing van Assurantie Apps is een eigen app die processen vereenvoudigd en een 24-uurs service bied aan uw klanten. Benieuwd waarom een eigen app succesvol kan zijn voor uw kantoor? Lees dan snel verder.

Creëer uniformiteit

Wanneer alles altijd via dezelfde weg gaat brengt u uzelf en niemand anders in verwarring. Alles gaat via één middel: de app. Bundel op deze plek alle handige websites, documenten en formulieren.

Digitale informatiemap

Alles blijft écht op een plek met onze koppelingen. Wij koppelen met Faster Forward Elements, ANVA Hub, CCS en DIAS. Zo is de informatiemap altijd gekoppeld aan de app en bespaart u enorm veel tijd omdat alles direct in de app vermeld staat.

Klanten hebben snel en makkelijk toegang tot hun persoonlijke klantmap, met de daarbij horende polisvoorwaarden. Via de klantmap hebben uw klanten altijd en overal inzage in de verzekeringen die zij bij u hebben afgesloten en kunnen zij eenvoudig communiceren met hun adviseur. PDF-formulieren zijn direct beschikbaar, net zoals schadeformulieren en de groene kaart.

Doe meer in minder tijd

Door de automatiseringen zoals stukkenlijsten en schademelden via de app kan altijd alles direct afgehandeld worden via de app. Alle bijbehorende zaken komen in de app terecht en zo hoeft u niet te werken met losse bestanden maar staat alles altijd op één plek bij elkaar. De app zorgt voor minder telefoontjes en minder e-mails. Dit is voor zowel uw medewerkers als uw klanten erg fijn.

Het proces van een eigen app kan heel gemakkelijk zijn. Lees onze blog: Het proces van een eigen app. Hier kom je erachter wat er allemaal komt kijken bij het aanvragen van een eigen app.