Webinar: Alles over het organiseren van uw informatiestroom

Vaak wordt er bij verzekeringen gedacht aan veel papierwerk, maar dat is verleden tijd. Door de digitale ontwikkelingen wordt tegenwoordig bijna alles digitaal geregeld, ook in de assurantiemarkt. Het efficiënter organiseren van uw informatiestroom behoort ook tot één van de digitale ontwikkelingen.

Assurantietussenpersonen staan voor verschillende uitdagingen. Als assurantietussenpersoon herkent u vast wel dat uw klanten u via verschillende kanalen probeert te bereiken. Wijzigingen van verzekeringen, schademeldingen en andere vragen ontvangt u via mail, sms, Whatsapp, post en ga zo maar door. Het inrichten van een centrale plek waar alle informatie wordt verzameld en gedeeld is daarom essentieel en onvermijdelijk in een steeds digitaler wordende wereld. Wanneer u nadenkt over het digitaal organiseren van uw informatiestroom zullen waarschijnlijk verschillende vragen omhoog komen. Hoe deelt u informatie veilig online? Hoe kan een app voor een betere organisatie voor uw informatiestroom zorgen? Hoe creëert u één centrale plek voor alle assurantiezaken?

Om antwoord te geven op deze én nog meer vragen organiseren wij een webinar.
Woensdag 21 juni 2023 om 11:00 uur

We gaan in op onderwerpen als:

  • Hoe deelt u makkelijk, efficiënt en vooral veilig alle informatie digitaal?
  • Hoe kan u met behulp van een eigen app een betere informatiestroom organiseren?
  • Hoe creëert u één centrale plek voor alle assurantiezaken?
  • Welke mogelijkheden biedt een eigen Assurantie App?

Kortom, we vertellen over onze oplossing en hoe u daarmee het beste uw informatiestroom kan organiseren voor u én uw klanten.

Via onderstaand formulier kunt u uzelf vrijblijvend aanmelden voor dit webinar. Hopelijk tot dan!

Let op: Kan u niet op de desbetreffende tijd? Meld uzelf dan toch aan, u ontvangt later een link om het webinar terug te kijken.