Ervaringen van klanten

Wat zeggen onze klanten over hun Assurantie App?

Westenburg Assurantiën verbetert klantbeleving
met haar eigen Westenburg App
Rutger Westenburg interview
Begin dit jaar heeft Westenburg Assurantiën uit Breda haar eigen mobiele app gelanceerd in de appstores. Westenburg heeft dit gedaan in samenwerking met een nieuwkomer in de markt, Assurantie Apps. Directeur Rutger Westenburg licht toe.

"Mobiel is de toekomst voor het intermediairbedrijf, hier waren wij al enige tijd van overtuigd. Toch bleek het lastig, en vaak duur, om een eigen app te ontwikkelen die aansloot bij de wensen van onze organisatie en onze klanten. Via collega intermediairs kwam ik in aanraking met Concapps, het bedrijf achter Assurantie Apps."

Eigen "Westenburg" app
"Wat mij aansprak is dat wij volledig onze eigen app in de appstore krijgen. We zijn van mening dat branding, service en innovatie speerpunten zijn voor ons onderscheidend vermogen. Assurantie Apps heeft een systeem gebaseerd op flexibele, branche specifieke bouwstenen. Hierdoor konden wij zelf de structuur van onze app samenstellen en deze later ook wijzigen. De content kunnen we eenvoudig online bijwerken. Assurantie Apps zal bovendien in de komende tijd het aantal bouwstenen uitbreiden, op basis van de behoeften bij ons en onze klanten. Ook dit sprak ons aan."

Mobiele service en schade melden
"Service is belangrijk. Wij willen dat onze klanten bij de belangrijkste informatie kunnen als zij ons nodig hebben. Daarnaast merkten wij steeds vaker dat klanten verwachten de service te krijgen op het moment dat zij een vraag of een probleem hebben. In het weekend melden van schade, doorsturen van extra foto’s, aanmelden van een nieuwe auto of doorgeven van wijzigingen. Met onze eigen app kunnen onze klanten dit nu altijd en overal makkelijk doorgeven. Daarnaast hebben ze via de app snel en direct toegang tot hun digitale klantmap."

Koppelingen en doorontwikkeling
"Om onze klanten maximaal te bedienen is het koppelen van onze app aan onze back- en frontofficesystemen uiteindelijk essentieel. Het bedrijf achter Assurantie Apps is hierin gespecialiseerd en doet dit al in diverse andere markten. Komende periode gaan wij dus de app gezamenlijk verder ontwikkelen en de koppelingen met diverse systemen toevoegen. Hierdoor zal de service en efficiency verder toenemen."

Over Assurantie Apps
Assurantie Apps is een nieuw initiatief van Concapps. Concapps is in diverse markten actief en met labels als Gym Apps, Basisschool Apps en Business Apps inmiddels uitgegroeid tot een leidende appontwikkelaar in Nederland. Assurantie Apps richt zich op het ontwikkelen van apps specifiek voor het intermediair en kan met een breed scala aan standaard bouwstenen voor iedere intermediair een eigen app op maat ontwikkelen.
westenburg icon Westenburg assurantiën De optie om foto’s toe te voegen aan een schademelding werkt verhelderend, omdat er hierdoor niet meermaals contact opgenomen hoeft te worden."
keyzer icon De Keyzer "Zowel onze klanten als wijzelf zijn zeer enthousiast over onze eigen app van Assurantie Apps. Dankzij de app zijn de lijntjes tussen ons en de klant een stuk korter geworden."
elswout icon Elswout Assurantie Groep "Assurantie Apps denkt goed mee en de bediening van de app is eenvoudig! De chatfunctie in de app is handig voor directe vragen en contact."
Titulaer & Westerterp icon Titulaer en Westerterp "Handig dat je schade via de telefoon melden! Dit scheelt een hoop inlog- en zoekwerk en je hebt direct alle info bij de hand!"

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op!