Over ons

Uw apps zijn in ervaren handen

Over Assurantie Apps

Met Assurantie Apps kan iedere klant van u die beschikt over een iPhone of Android telefoon makkelijk en snel schade melden via uw eigen app. Het grootste voordeel voor u, is dat het makkelijk een handig is, omdat alle ingediende schades of wijzigingen direct op één plek worden verzameld in uw backoffice. Daarnaast zijn er verschillende koppelingen mogelijk, zoals digitaal polis bladen of de groene kaart inzien via de app. Dit maakt het gebruik van de app voor uw klant zeer gemakkelijk, omdat het hen veel tijd en opzoekwerk scheelt, aangezien alles op één plek in de app is verzameld. Daarnaast heeft u uw eigen app met een op maat gemaakt icoon en is volledig herkenbaar met uw logo en huisstijl. Deze is uniek te downloaden in de verschillende appstores.

Concapps B.V.

Assurantie Apps is onderdeel van Concapps B.V.. Concapps is een organisatie gestart door een aantal IT en App enthousiastelingen die zagen dat de mobiele wereld het snel aan het winnen is van de desktop. Zeker door het toenemende gebruik van de mobiele telefoon en de uitgebreide mogelijkheden van de applicaties is deze markt het aan het winnen van de desktop en de browser. Om die reden hebben wij ons als doel gesteld om een zo groot mogelijk publiek de mogelijkheid te bieden om snel en goedkoop over hun eigen mobiele app te beschikken. En daar waar nu vrijwel alle ontwikkelingen voor mobiele apps maatwerk is, geloven wij dat dit vaak helemaal niet nodig is en dat het ontwikkelen van apps dus vaak sneller en goedkoper kan!

Assurantie Apps en Concapps zijn initiatieven van Hans Donkers en Koen Pijnenburg. Hans heeft een achtergrond van senior management en ondernemer posities in de standaard software bij bedrijven als Indicia, Nobel en Exact. Koen is een app ontwikkelaar van het eerste uur. Koen is als eerste ontwikkelaar in Nederland door Apple gecertificeerd als app ontwikkelaar, en heeft grote apps als Buienradar en My Football Pro op zijn naam staan. Heb je vragen over Basisschool Apps of Concapps kan je natuurlijk ook altijd direct contact zoeken via hans.donkers@concapps.nl of via 06 - 5115 9200.

Het team achter Assurantie Apps:

Hans Donkers Koen Pijnenburg Niels Bul Martha Piels Caspar Hoesktra Lisa Graumans David Claessen Alex Eradus Josianne Schara Lisa Bothma Yvonne van Iterson Richard van Oosten Gertjan Caris Wim van den Oord Joshua van Raak Miset Neve Frans van Kuijk Nathalie Pereira Barry van Tillo Nordin Kerkvliet

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op!