online schade melden

Snel stormschade afhandelen in uw app

Het zal u niet ontgaan zijn, vanaf morgen wakkert er een flinke storm door ons land. Op Limburg na is er in het hele land code oranje afgegeven vanwege storm Eunice. Niemand hoopt er op, maar wat nou als u toch schade heeft aan uw auto, huis of andere objecten? In dit artikel bespreken wij hoe u met een app van Assurantie Apps gemakkelijk schade kunt melden met uw telefoon zonder dat daar papierwerk aan te pas hoeft te komen.

Hoe het werkt voor klanten

Schade, niemand zit er op te wachten. Erg vervelend en des te belangrijker dat dit zo snel en makkelijk mogelijk afgehandeld kan worden. Daarom kiezen veel kantoren voor een app van Assurantie Apps.

Deze kantoren hebben in hun app een speciale bouwsteen om schade te melden. Hierin staat een automatisch formulier gekoppeld waarop ze alle belangrijke informatie kunnen invullen wat betreft de schade. Via hun telefoon kunnen er gemakkelijk foto’s worden gemaakt van de schade. Deze kan de klant direct toevoegen bij het indienen van het schadeformulier. Daarnaast is het ook mogelijk om een digitale handtekening te zetten in de app en kunt u met de ingebouwde pdf-scanner altijd en overal gemakkelijk documenten scannen en meesturen.

Hoe het werkt voor kantoren

Voor kantoren werkt dit efficiënt omdat er op deze manier geen belangrijke informatie vergeten wordt omdat alles altijd automatisch wordt ingevuld door de klant. Bij binnenkomst van het formulier kunt u deze eenvoudig en direct opslaan als pdf-bestand. Zo kunt u direct beginnen met de verwerking en is heen en weer mailen of bellen met uw klant niet meer nodig. Alles in een keer online doorgegeven. Altijd én overal.

Benieuwd of een app iets voor uw kantoor kan betekenen? Plan dan geheel vrijblijvend een demo in!