Digitaal schade melden

Begin 2022 volledig digitaal en modern

U kent het wel: goede voornemens. Elk jaar wanneer het nieuwe jaar nadert worden de voornemens weer op een rijtje gezet. Rond december hoort u aan alle kanten waar iedereen in het nieuwe jaar aan gaat werken. Niet alleen privé maar ook zakelijk komen de nodige goede voornemens voorbij. Een van de vele voorbeelden van goede voornemens is het volledig digitaliseren van uw kantoor. In dit artikel bespreken we hoe u dit voornemen kunt behalen. 

Voordelen van de digitale wereld

Met de app van Assurantie Apps zijn printers en post verleden tijd en springt uw kantoor volledig de digitale wereld in. Een wereld die momenteel steeds belangrijker wordt en waarin u als bedrijf niet meer achter kunt blijven. Klanten worden gestuurd door gemak en zien graag dat zij zo min mogelijk werk hoeven te verrichten wanneer zij u nodig hebben. Wanneer uw assurantiekantoor gebruik maakt van Assurantie Apps kunnen uw klanten altijd en overal hun schade direct melden.

Uitgelichte functionaliteiten

Dankzij onze digitale ingebouwde PDF scanner ontvangt u altijd duidelijke documenten. Het ontvangen van gescande documenten met een lage resolutie en slechte kwaliteit zijn verledentijd. Daarnaast beschikt u over de mogelijkheid tot het versturen van pushberichten. Hierdoor zijn uw klanten voortaan snel op de hoogte van nieuwe informatie. Met deze functionaliteit ontvangen uw klanten een kort tekstbericht op hun telefoonscherm, ook wanneer zij de app nog niet hebben geopend.

Koppeling met uw backoffice-systeem

Een van de grootste voordelen van het gebruik van de Assurantie App is dat uw klanten altijd al hun gegevens kunnen inzien en ophalen wanneer zij willen. Zo worden handelingen zoals het inzien van polisbladen en schadeformulieren voor klanten eenvoudiger gemaakt. Dit alles werkt in samenwerking met backoffice-systemen zoals: Faster Forward, Dias Software, ANVA en CCS.

Voordelen

In het kort een aantal voordelen van een digitale Assurantie App voor uw kantoor:

  • Schade kan makkelijk en snel digitaal geregeld worden
  • Eenvoudig toegang voor uw klanten tot hun persoonlijke polismap
  • Ontdek de kracht van pushberichten
  • Papier is verleden tijd
  • Deel snel en eenvoudig informatie met uw klanten
  • Een app op maat gemaakt voor uw kantoor

Bent u na het lezen van deze blog nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van een app in vergelijking met een website? Lees dan het blog over de toegevoegde waarde van een app voor uw kantoor.