jongere doelgroep bereiken

Makkelijk de jongere doelgroep bereiken

Het melden van schade of het indienen van formulieren is voor de jonge doelgroep een groot struikelblok. Vooral voor de jongere doelgroep moet dit zo simpel mogelijk zijn. ‘’Dan moet ik alles opschrijven en met de post doorsturen, daar heb ik helemaal geen zin in.’’. Maar hoe kunt u dit struikelblok voorkomen? In dit artikel leggen wij uit hoe u de jongere doelgroep beter kunt bereiken.

Digitaliseren is belangrijk

Digitaliseren is het woord dat de laatste tijd steeds belangrijker wordt in de assurantie wereld. Vooral de jongere doelgroep groeit steeds meer op in het digitale tijdperk. Papierwerk is voor een groot deel van deze doelgroep verleden tijd, een echte no-go. Helaas is er voor u ook geen ontkomen meer aan, digitaal gaan is essentieel in deze tijd. Vooral de jongere doelgroep spreekt u hiermee aan. Maar daarnaast is dit ook een mooie investering voor de toekomst, waarin alles digitaal zal zijn.

De jongere doelgroep is uit op gemak

Hetgeen wat de jonge doelgroep wil is gemak. Dit kunt u bieden door gebruik te maken van onze Assurantie App. Klanten kunnen in deze app snel een eenvoudig schade melden, formulieren invullen en contact opnemen met uw assurantiekantoor. Door expliciet in uw uitingen te vermelden dat uw assurantiekantoor volledig gedigitaliseerd is, is dit hét punt wat de jongere doelgroep zal aanspreken. En gemak is voor u ook belangrijk, toch?

De mogelijkheden binnen de app

In de app heeft u verschillende mogelijkheden om uw klanten te bereiken. Zo kunt u de klanten bereiken door middel van pushberichten. Hierbij ontvangt de klant direct uw bericht op het home scherm van de telefoon, waardoor uw bericht haast niet te missen is. Ook is er een PDF-scanner te vinden in de app, hiermee kunnen klanten nog sneller hun formulieren delen via hun telefoon. Met één foto is het delen van formulieren geregeld. Hierbij zijn dus geen printers of scanapparaten meer nodig.

Bent u benieuwd geworden naar wat de Assurantie App voor uw assurantiekantoor kan betekenen? Aarzel dan niet en vraag een gratis test app aan.