Schade melden Assurantie Apps

Herfst: Zonneschijn en Regenbuien

De Nederlandse herfst staat bekend om zijn grillige karakter, waar zonneschijn snel kan omslaan naar regenbuien. De wisselvalligheid wordt vaak vergezeld door overvloedige neerslag. Bladeren vallen van de bomen en herinneren ons aan de onvoorspelbaarheid van dit seizoen.

Dit onderstreept de groeiende urgentie om uw klanten voor te bereiden op de mogelijk uitdagende weersomstandigheden. In dit artikel leggen wij uit hoe een app van Assurantie Apps voor uw organisatie relevant is.

Schadeclaims voorkomen

Bij Assurantie Apps begrijpen we dat het voorkomen van schadeclaims van cruciaal belang is voor uw assurantiekantoor. Daarom hebben we twee krachtige hulpmiddelen ontwikkeld voor u en uw klanten, bij het proactief beheren van risico’s en het informeren van uw klanten. Namelijk pushberichten en contentservice.

De pushberichten zijn de snelste manier om uw klanten te bereiken, en dat maakt ze onmisbaar in het waarschuwen van uw klanten. Zo kunt u weerswaarschuwingen, veiligheidstips en herinneringen voor inspecties delen die uw klanten direct op de telefoon zien. Bovendien stelt de contentservice u in staat binnen de app een platform te creëren, waarop u deskundig advies deelt over onderhoud en andere relevante onderwerpen die bijdragen aan schadepreventie.

Toch schade?

Wanneer er schade optreedt, is het met onze app eenvoudig om een schademelding te doen. Zo vullen uw klanten het schadeformulier in met alle benodigde gegevens, met optie tot het toevoegen van een foto. Het volledig ingevulde schadeformulier wordt direct naar uw medewerkers gestuurd en kan direct als PDF opgeslagen worden. Door middel van verplichte velden in formulieren hoeft u niet meer heen en weer te contacteren met uw klanten over missende gegevens. Hierdoor besparen zowel uw medewerkers als uw klanten tijd.

 

Op woensdag 4 oktober geven wij een webinar waarin dieper ingaan op het onderwerp schade melden, uw klanten informeren en het organiseren van schademeldingen voor u en uw klanten. Benieuwd? Meld u vrijblijvend aan voor ons webinar.

Benieuwd of een eigen app voor uw kantoor relevant is? Plan dan geheel vrijblijvend een adviesgesprek in.