Het nieuwe CMS van Assurantie Apps (Business Apps)

De pilots zitten erop, de laatste aanpassingen zijn gedaan, dat betekent: tijd om ons nieuwe CMS te gaan uitrollen. Medio april is het nieuwe CMS dan ook uitgerold. Een spannend moment, maar wat een verbetering én verandering! Hierbij de belangrijkste veranderingen op een rijtje.

Navigeren
Vanaf nu vindt u alle functies en instellingen via één navigatiebalk aan de linkerzijde. Alles binnen handbereik!

Gebruikers & beheerders
Geen warrige termen meer als ‘persoonlijke inbox instellingen’ en ‘CMS Logins’. Beheer alle gebruikers via ‘Gebruikers en groepen’ en alle beheerders via ‘Beheerders’. Net zo makkelijk!

Notificaties
Onder de knop ‘Berichten versturen’ vindt u nu een knop ‘Notificaties’. Via deze pagina ziet u in één oogopslag alle verzonden notificaties en maakt u eenvoudig een nieuwe aan. Alles onder één dak!

Nieuwe tekstbewerker
Ook onze tekstbewerker is geoptimaliseerd. Het grootste voordeel is dat deze nu automatisch de taal van uw browser weergeeft, zodat ook anderstalige beheerders er eenvoudig mee aan de slag kunnen. Magnifique!

Mobielvriendelijk
Het nieuwe CMS is volledig responsive. Zo beheert u uw content eenvoudig vanaf mobiel, tablet en desktop. Altijd én overal communiceren!

Hulp knop
Komt u er niet uit? Dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk antwoord op uw vraag. Door op de knop ‘Hulp’ linksboven te klikken komt u direct op de hulppagina van de desbetreffende functionaliteit. Hulp is direct bij de hand!

Kortom, ons nieuwe CMS is eenvoudiger, moderner en nóg makkelijker te gebruiken voor beheerders.
Als u vragen heeft over het gebruik van ons CMS, kunt u  altijd contact met ons opnemen. Onze experts staan klaar om u te helpen.

We hopen dat u veel plezier zult hebben met het gebruik van ons nieuwe Content Management Systeem!