Assurantie Apps en Faster Forward breiden hun samenwerking verder uit

We zijn trots om te melden dat we onze samenwerking met Faster Forward verder uitbreiden. Een mooie ontwikkeling voor ons, maar vooral voor onze klanten. Vanaf heden is Elements namelijk gekoppeld aan de Assurantie App, waardoor uw advieskantoor altijd in de broekzak van de klant zit.

Tobias Voesenek, Sales consultant Assurantie Apps: “De jonge consument wordt steeds digitaler. Als verzekeringsadviseur moet je hierin meegaan. We zien dat assurantiekantoren hun klantcommunicatie vereenvoudigen en de klanttevredenheid verhogen door onze app te gebruiken.”

Realtime communicatie

Dankzij de koppeling tussen Elements en Assurantie Apps worden werkzaamheden geautomatiseerd. Wanneer een verzekering in Elements wordt gewijzigd, wordt dit ook gewijzigd in de app. Daarnaast komen documenten die de klant uploadt ook automatisch in Elements. Zo hebben de klant én de adviseur altijd de actuele gegevens in beeld.

Dimitri Duine, Sales Representative bij Faster Forward: “Doordat Elements vele API’s heeft, zijn er veel mogelijkheden voor Assurantie Apps om functionaliteiten te ontwikkelen. Zo kunnen appontwikkelaars zelfstandig doorontwikkelen. Daarnaast zien we dat steeds meer gebruikers van Elements een app aanbieden aan hun klanten. Het geeft het advieskantoor een professionele uitstraling en biedt oplossingen voor de hedendaagse consument. We zijn dan ook zeer tevreden over de huidige koppeling.”

Persoonlijke klantmap

Klanten hebben dankzij de koppeling met Faster Forward snel en gemakkelijk toegang tot hun persoonlijke klantmap, met de daarbij horende polisvoorwaarden. Via de klantmap hebben uw klanten altijd en overal inzage in de verzekeringen die zij bij u hebben afgesloten en kunnen zij eenvoudig communiceren met hun adviseur. Pdf-formulieren zijn direct beschikbaar, net zoals schadeformulieren en de groene kaart. Ook statussen van (schade) meldingen zijn altijd direct in te zien.

Bezoek onze Faster Forward pagina voor meer informatie over de koppeling.