Online schade melden, extra handig tijdens de gladde winterdagen en wintersport.

En laten die er nu net aankomen. De dagen worden naast steeds kouder, donkerder en grauwer ook steeds gladder. We weten allemaal dat dat voor een stuk meer problemen zorgt op de weg. Een groot onderdeel van deze problemen is natuurlijk schade door ongevallen.

Deze schade moet natuurlijk gemeld worden, maar dan begint het. Waar moet ik mijn schade melden? Waar is mijn groene kaart? Wie moet ik bellen? Hoe moet ik deze schade melden? Vragen waar stiekem veel automobilisten geen antwoord op weten.

Wanneer de persoon verzekerd is via een tussenpersoon dient daar enkel de schade ingediend te worden. De rest wordt door het assurantiekantoor geregeld. Belangrijk is dan om als assurantiekantoor ervoor te zorgen dat het melden van deze schade een eenvoudig proces is. Vooral als mensen in het buitenland zijn, zoals bijvoorbeeld wintersport, willen zij gemakkelijk en snel deze schade afhandelen.

Schade altijd en overal eenvoudig online kunnen melden en de groene kaart in een app hebben opgeslagen, hoe handig zou dat zijn? De app van Assurantie Apps biedt deze opties, waardoor het schade melden en opslaan van gegevens een stuk eenvoudiger wordt. Naast de gegevens etc. doorgeven is het ook mogelijk foto’s toe te voegen, zodat in één melding zowel tekstueel als visueel duidelijk is waar de schade om gaat.

Benieuwd naar de kracht van een eigen app en de verdere mogelijkheden? Vraag dan gerust een vrijblijvende test app aan en ervaar het zelf!