5 manieren om werkprocessen te digitaliseren

Print versus digitaal. 5 manieren om je papierwerk te digitaliseren

Duurzaamheid is de laatste jaren steeds een belangrijker onderwerp geworden, ook in het bedrijfsleven. Verschillende functionaliteiten in uw eigen app zorgen ervoor dat papier verleden tijd is. Inschrijvingen, wijzigingen doorgeven, aanvragen en schademeldingen regelt en ondertekent u eenvoudig in de app. Daarnaast houd u klanten op de hoogt van het laatste nieuws via uw eigen app. In deze blog lichten we de 5 functionaliteiten toe die ervoor zorgen dat papier verleden tijd wordt.

Persoonlijke klantmap

Klanten hebben snel en makkelijk toegang tot hun persoonlijke klantmap, met de daarbij horende polisvoorwaarden op één locatie. Via de klantmap hebben uw klanten altijd en overal inzage in de verzekeringen die zij bij u hebben afgesloten en kunnen zij eenvoudig communiceren met hun adviseur. PDF-formulieren zijn direct beschikbaar, net zoals schadeformulieren en de groene kaart.

Flexibele formulieren

De functie formulieren biedt verschillende mogelijkheden. Er is een ruime keuze aan standaard formulieren zoals wijzigings- en aanvraagformulieren. Daarnaast kunnen klanten direct schade melden en foto’s toevoegen aan de schademelding via uw eigen app. Natuurlijk is er ook maatwerk voor formulieren mogelijk. Alle zaken regelt u direct in de app, dat is ideaal voor ‘bureauloze medewerkers’.

Ondertekenen

Naast het maken van foto’s, inscannen en uploaden van documenten, is het zelfs mogelijk om in uw eigen app documenten of formulieren te ondertekenen.

PDF scanner

Klanten hebben de mogelijkheid om direct documenten te scannen vanuit uw eigen app. Klanten maken eenvoudig foto’s of uploaden bestaande documenten, deze worden eventueel bijgesneden en verwerkt als PDF bestand.

Belangrijke documenten

In de app deelt u snel documenten zoals handleidingen, schadeformulieren, verslagen, notulen, enzovoorts. Door middel van een eenvoudige zoekfunctie zijn relevante documenten snel te vinden. Daarnaast zijn documenten gemakkelijk te uploaden en op te slaan vanuit de app.

Met de inzet van deze functionaliteiten werkt u niet alleen papierloos, maar digitaliseert u ook alle processen. Bent u na het lezen van verschillende functionaliteiten benieuwd hoe een app voor uw bedrijf relevant kan zijn? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of probeer een gratis test app.

Twijfelt u waarom u werkprocessen zou moeten digitaliseren? Lees dan onze blog: ‘Digitaliseren is een must, wij vertellen u waarom’. Hierin vertellen wij waarom digitaliseren een must is.